Palvelut ja tarjoukset

Perinteisten apteekkipalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisen tuotevalikoiman hyvinvointiasi tukemaan, sekä laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Muista myös hyödyntää kuukausittain vaihtuvat tarjouksemme.

Palvelut

Noutolokerikko

Noutolokero

Valmiiksi Remomedi-palvelussa maksetut apteekkiostokset voi noutaa apteekin sisäänkäynnin viereisestä noutolokerosta S-Marketin aukioloaikoina. 

Lääkejätteen vastaanotto

Lääkejätteen vastaanotto

Otamme kotitalouksilta vastaan maksutta vanhentuneita sekä käyttämättä jääneitä lääkkeitä. Katso lääkejätteiden palautus- ja lajitteluohje tästä linkistä.

Lääkkeet

Reseptilääkkeiden toimittaminen ja reseptien uusiminen

Reseptintoimituksen yhteydessä varmistamme, että asiakas on selvillä lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käyttötavasta.

Lääkevaihto

Lääkevaihto ja Kela-korvaukset

Lääke voidaan vaihtaa edullisempaan, mikäli lääke kuuluu viranomaisen vaihdettavien lääkevalmisteiden luetteloon eikä lääkäri ole kieltänyt vaihtoa.

Lääkkeiden yhteensopivuus

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus

Lääkkeillä voi olla keskenään haitallisia yhteisvaikutuksia. Jos haluat varmistaa asian oman lääkityksesi osalta, voimme tarkistaa lääkkeiden yhteensopivuuden apteekissa.

Noutolokerikko

Koneellinen annosjakelu

Lääkkeiden koneellisessa annosjakelupalvelussa lääkkeet käyttöohjeineen toimitetaan asiakkaalle kahden viikon välein kätevästi kertakäyttöisiin annospusseihin pakattuna. 

Lääkejätteen vastaanotto

(MobiiliResepti-sovelluksen kehittäjä on lopettanut sovelluksen toiminnan elokuussa 2023, joten valitettavasti MobiiliResepti ei ole enää apteekissamme käytössä.)

lääkkeet ja matkustaminen

Lääkkeet ja  matkustaminen

Ulkomaan matkaa varten tarvitset mukaasi reseptit tai vastaavat asiakirjat,  joilla voit todistaa tullissa, että sinulla on oikeus kuljettaa henkilökohtaisia lääkkeitä mukanasi.

Lääkevalmistus

Lääkevalmistus

Teetämme valmistettavat lääkkeet sopimusapteekissa. Tämän vuoksi pyydämme asiakkaitamme  varaamaan valmistamis- ja toimittamisaikaa 3-5 vuorokautta.